Kokous- ja juhlajärjestäjä, nyt tupa täyteen!

Hyvät tilat ja tilaisuudet -kokooma on kokous-, tilaisuus- ja catering-palveluntarjoajien hyvin huomattu ilmoituspaikka, jolla tavoitat erilaisten yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestäjät helposti ja tehokkaasti. Kokooma ilmestyy alkuvuodesta 24.1.2017 ja syksyllä 5.9.2017.

Tampereen markkina-alueella on noin 10 000 yritystä, joiden päättäjät ja päätöksentekoon osallistuvat Aamulehti tavoittaa mainiosti. Aamulehden kokoomassa pääset niin yksityistilaisuuksien järjestäjien kuin yrityspäättäjien ja päätökseentekoon osallistuvien kahvipöytiin. Lisää silmäpareja saat laajentamalla kampanjaasi Aamulehti.fin puolelle, jossa voit jatkaa laajemmin palvelutarjontasi tarinaa: Yhdessä Aamulehti ja Aamulehti.fi tavoittavat alueen päättäjistä 87 % viikossa, Tampereen markkina-alueen kuluttajista 78 %. Viestisi tavoittaa siis laajasti ja paikallisesti.

Varaa paikkasi kokoomaan:

Hyvät tilat ja tilaisuudet-kokooma tiistaina 24.1.2017

  • Varaukset ja vedostettavat ilmoitukset torstaina 19.1.
  • Valmiit ilmoitukset maanantaina 23.1. klo 12 mennessä

Hinnat alkaen 96 € + alv. Lue lisää hinnoista ja mainospaikoista

Kerro palveluvalikoimastasi, menustasi ja tilojen käyttömahdollisuuksista edullisessa ilmoitusympäristössä!

Saat printtimainoksen verkkoon samalla aineistolla!

Mainoskaruselli on edullinen mainospaikka verkossa, jonka voit lisätä kampanjaasi helposti hyödyntämällä printti-ilmoituksen aineistoa. Mainokset ovat karusellissa uutissivuston etusivulla ja artikkeleissa oikeassa palstassa. Mainos laajenee, kun hiiren osoitin viedään sen päälle. Mainoksen klikkauksesta on mahdollista linkittää omille verkkosivuille.

Hinta: 1 päivä: 100€, 3 päivää: 250€, 7 päivää: 400€

Hinnat alv. 0%.

Vakuuta verkossa videolla!

Onko sinulla tunnelmallinen juhlatila upealla paikalla tai valmistatko keittiössäsi mitä herkullisimpia tarjoiluja laadukkaista raaka-aineista? Näytä videolla, kuinka kauniissa maisemassa juhlapäiviä voi viettää tai kuinka kielen mennessään vievät herkut valmistetaan paikan päällä! Video on nopeimmin kasvava mainonnan muoto. Sisältömarkkinointivideollasi näytät liikkuvan kuvan ja äänen avulla, miksi palvelusi on oston arvoinen ja millaiset puitteet tarjoat elämän juhlahetkiin. Voit hyödyntää valmiita videoitasi ja hankkia niille laajan yleisön Aamulehti.fistä tai tilata meiltä videotuotannon, jolloin sisällöntuottajamme ideoi ja kuvaa tarinasi.

Videoratkaisut

Sisältömarkkinointivideon tuotanto

Katso video sisältömarkkinoinnista ja innostu!

Lähteet: TNS PäättäjäAtlas 2016, TNS Gallup Oy,  KMT SL Syksy 2015/Kevät 2016, KMT AL + total Syksy 2015/Kevät 2016, TNS Gallup Oy

Kysyttävää Hyvät tilat ja tilaisuudet kokoomasta? Autamme mielellämme!

Lue myös nämä