Missä Poika saunoo keväällä 2018?
Liiga-Mini antaa ilmoittajalle aitiopaikan kiekkokauteen.

Kohta se taaas alkaa! Luistimet raastavat jään pintaa, mailat kolahtelevat vastakkain ja katsomo hengittää kiekon liikkeiden tahtiin. Jääkiekon liigakauden avaus on vain mailanmitan päässä ja Aamulehti elää tunnelmassa mukana.

Jääkiekon ystävien mehevä lukupaketti Liiga-Mini lämmittelee kiekkokansan pelivireeseen ilmestyen kauden kynnyksellä maanantaina 4.9. Tulevan kiekkokauden kuulumisista, kauden otteluohjelmasta, joukkue-esittelyistä ja -arvioista koostuva kiekkopaketti tarjoaa ilmoittajalle aitiopaikan kisakatsomoiden keskelle koko kauden ajaksi.

Puolet Aamulehden lukijoista tunnustautuu jääkiekon ystäviksi. Kiekon ystävät pitävät Liiga-Miniä itselleen tarkoitettuna ja hyödyllisenä lukuelämyksenä. Lukijat arvioivat Liiga-Minin kooltaan käteväksi, ulkoasultaan houkuttelevaksi sekä ajankohtaiseksi lukupaketiksi. Kompaktin kokoista lehteä säilytetään pitkään ja sen sisältöjen pariin palataan yhä uudelleen. Jopa joka viides lukija aikoi säilyttää lehteä koko liigakauden ajan. Saat ilmoituksesi näkyvyydelle toistoa!

Lue lisää Liiga-Minin mainospaikoista ja tartu teematarjoukseen täällä.
Varaa ilmoitustila pe 25.8. mennessä Aamulehden myyntipalvelusta p. 010 665 8105 tai kysy lisää omalta yhteyshenkilöltäsi.

 

Verkko heilumaan! Saat lisätehoa viestillesi kohdennetulla verkkomainonnalla. 

Aamulehti.fi sekä muut Alma-verkoston sivustot tarjoavat luetun ja luotetun aitiopaikan mainoksellesi. Aluekohdennuksen lisäksi voit kohdentaa viestisi esimerkiksi urheilusta, ulkoilusta, terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Lue lisää Alma-verkostosta ja kohdennusmahdollisuuksista.

Ota rohkeasti yhteyttä! Autamme mielellämme tavoitteeseesi sopivan mainoskampanjan muodostamisessa.

Lähde: Aamulehden lukijapaneeli 2014, RAM.

Lue myös nämä: